اسیدهای چرب امگا ۳ چربی بسیار مهمی هستند که باید از رژیم غذایی آنها را دریافت کنیم. با این حال، اکثر مردم واقعا نمی دانند که امگا ۳ چیست. این مقاله توضیح می دهد اسیدهای چرب امگا ۳، چگونه کار می کنند و چطور آن را به صورت اصولی مصرف کنیم. همچنین بهترین مارک و غذاهای سرشار از امگا ۳ را به شما معرفی می کنیم.

امگا ۳ چیست؟

  • امگا ۳ همان اسید چرب امگا ۳ بصورت خلاصه است
  • خانواده ای از اسید های چرب ضروری است که نقش مهمی در بدن انسان ایفا می کنند
  • بدن ما نمی تواند آنها را به تنهایی تولید کند، بنابراین باید آنها را از رژیم غذایی دریافت کنیم
  • اسیدهای چرب امگا ۳، چربی غیر اشباع هستند، یعنی در ساختار شیمیایی خود چندین پیوند دارند
  • غذاهای رایجی که حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، عبارتند از ماهی های چرب، روغن ماهی، دانه های کتان، دانه های چیا، روغن دانه کتان و گردو
  • برای افرادی که اکثرا این غذاها را نمی خورند، اغلب مکمل های امگا ۳ (مانند روغن ماهی) توصیه می شود
  • اسیدهای چرب امگا ۳ برای عملکرد مطلوب بدن انسان مورد نیاز هستند و مزایای زیادی دارند

انواع اسیدهای امگا ۳

۱-ALA اسید آلفا لینولنیک: ALA در دانه های کتان، روغن کتان، روغن کا، دانه های چیا، گردو، دانه های کنسرو شده و سویا یافت می شود. (عمدتا در گیاهان وجود دارد)

۲- DHA اسید دااهگزنویک: مهمترین اسید چرب امگا ۳ در بدن انسان است. یکی از اجزای اصلی ساختار مغز، شبکیه چشم و بخش های مهم بدن است. مانند EPA، بیشتر در محصولات حیوانی مثل ماهی چرب و روغن ماهی یافت می شود. گوشت، تخم مرغ و همچنین محصولات لبنی حیوانات گیاه خوار دارای مقدار قابل توجهی از این اسید هستند. گیاهخواران اغلب کمبود DHA دارند و باید مکمل های حاوی DHA مصرف کنند. (عمدتا در غذاهای حیوانی وجود دارد)

ادامه مطلب لینک زیر:

امگا 3 چیست؟ غذاهای سرشار، بهترین مارک و قیمت مکمل آن در ایران


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها